Wat is

Wat is

Veiling uitgesteld!

De opening blijft op 11 september om 15.00 uur

Geweldig nieuws: Catawiki heeft besloten de grote kunstveiling voor Kunsthal 45 als een charity-veiling voor haar rekening te nemen. Titel van de veiling is en blijft: ´Kunst naar de Kelder.´

Dit zal ongetwijfeld tot een veel groter internationaal bereik aan potentiële kopers leiden en daarmee tot een hopelijk zeer hoge opbrengst.

Nadeel is wel dat, net nu alle berichten naar buiten gebracht zijn, de veiling uitgesteld moet worden. Deze zal nu van 22 tot en met 31 oktober online plaatsvinden. De link wordt tegen die tijd hier bekend gemaakt

Daarmee verandert er weliswaar veel, maar de opening van de expositie met het te veilen werk blijft onveranderd: die is nog steeds op 11 september om 15.00 uur in Kunsthal 45. De werken zullen tot en met 31 oktober daar te zien zijn, tot 19 september dagelijks behalve maandag, daarna van donderdag tot en met zondag, steeds van 13.00 tot 17.00 uur.
Kunstkenners en liefhebbers zijn van harte uitgenodigd mee te bieden en te pogen mooie kunstwerken in hun bezit te krijgen en tegelijkertijd het aanbod van kunst en cultuur in de regio Den Helder te ondersteunen.

Meer bijzonderheden op de veilingpagina


Hieronder een greep uit de ingezonden werken voor de veiling

Maatregelen rond het Coronavirus bij Kunsthal 45.