Over ons

Kunsthal 45 is geopend van donderdag tot en met zondag, van 13.00 toto 17.00 uur.

ONZE VISIE, MISSIE, STRATEGIE

Kijk ook bij onze crowdfunding actie winwin45

 

beleidsplan 2014

Jaarverslag 2015

Jaarverslag Kunsthal 45 2018

 

 

Beeldende kunst heeft een grote toegevoegde waarde voor de samenleving. Door het kennisnemen van kunst kunnen mensen verrast worden, de wereld met andere ogen zien, creatiever denken over de samenleving.

Kunsthal 45  wil professionele beeldende kunst en het brede publiek in Den Helder meer met elkaar in contact brengen en professionele beeldende kunst onderling meer verbinden.

Om dit te bewerkstelligen willen wij een hoogwaardige tentoonstellingsruimte open houden; aandacht geven aan erkende en opkomende beeldende kunst in Den Helder, de regio en Nederland, en ook af en toe de blik over de grens richten; een ontmoetingsplaats zijn voor kunstenaars en publiek; tentoonstellingen maken met steeds wisselende curatoren; samenwerken met instanties op beeldend kunst-gebied in Den Helder en de regio.

De invulling moet plaatsvinden met zichzelf bedruipende projecten door bijdragen van bezoekers, subsidiƫring of sponsoring.

Een brede programmering trekt publiek uit Den Helder en van daarbuiten en met name in de zomermaanden aantrekkelijk zijn voor toeristen.

Kunsthal 45

Bezoek / postadres Koningstraat 43-45, 1781 KC Den Helder, telefoon 06 29 09 33 35
Fiscaal nr. / ANBI 819642228

Bestuurders

Linda Rose Smit
Marja Lely
Jack. W. Beneker

Curator

Co van Gasteren
Jan Nijhof

Adviseur

Troy Ham

Beleid

De Stichting beoogt het brengen van tentoonstellingen beeldende kunst van professionele kunstenaars op kwalitatief hoog niveau. Voor realisering daarvan trekt zij per tentoonstelling een curator aan, en doet zij een beroep op sponsors, fondsen en vrijwilligers.

Beloningsbeleid

Er is geen personeel en per tentoonstelling worden curatoren aangezocht.

Activiteiten

Exposities, lezingen, workshops, ontmoetingen vindt u op deze website.  Momenteel wordt gexposeerd in een  tentoonstellingsruimte aan de Koningstraat 43-45 Den Helder. In samenwerking met Woningstichting Den Helder organiseren wij Werk aan de Winkel, een project om lege etalages te vullen. (zie Werk aan de Winkel). Met Zeestad Ontwikkelingsmaatschappij overleggen wij over de invulling van tijdelijke lege (bouw)plekken in de stad.

 

 

Nieuwsarchief

Laatste nieuws

  • IJzingwekkend 6

    19 december 2019
    IJzingwekkend 6Ruimtelijke werk van kunstenaars verbonden met Den HelderNa een korte winterstop begint de eerstvolgende tentoonstelling op zondag 19 januari... Lees verder »
  • Afsluiting Land’s End

    02 december 2019
    15 december is de laatste dag dat de tentoonstelling nog bekeken kan worden. Daarna is Kunsthal 45 gesloten tot ... Lees verder »

 

13 12 11 10 9 8 7 6 4 3 1 benedenIMG_9438 bovenIMG_9436 bovenIMG_9434 bovenIMG_9426

Meld je aan voor onze nieuwsbrief