Winteropenstelling beeldenfort zondag 16 januari

Winteropenstelling beeldenfort zondag 16 januari

Op zondag 16 januari brengen we tegen de avond een bezoek aan het Beeldenfort van Maria Glandorf dat binnen en buiten mooi verlicht zal worden.

Ook voor hen die het beeldenfort al eerder hebben bezocht blijft het interessant, er zijn enkele nieuwe beelden geplaatst en het licht en de sfeer is altijd anders.
Aansluitend verzorgt Maria een presentatie in Kunsthal 45 over de Gulden Snede en haar werk. 

In verband met de voortdurende pandemie kunnen we de groepen niet te groot maken en verlangen we van de bezoekers dat ze een geldige Corona QR-code kunnen tonen. Er is plaats voor 2 groepen van maximaal 15 personen, waarbij ´vrienden van´ en sponsors voorrang genieten. De eerste groep ontvangen we graag om 14.30 uur bij het Beeldenfort aan de Linie (opgang bij Triade) de tweede groep ontvangen we dan een half uur later om 15.00 uur. Als de coronasituatie op dat moment daar om vraagt dan passen we de tijden aan. Na afloop verzamelen we om 16.00 uur in Kunsthal 45, waar we ons dan kunnen opwarmen en kunnen genieten van de lezing.

Dan kunnen we er voorlopig weer even tegen! Voor de inwendige mens zorgen wij bij deze presentatie met glühwein, warme chocolademelk en koek.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@kunsthal 45.nl Geeft u door welk tijdstip uw voorkeur geniet? Uiteraard houden we ons aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM met QR code, identificatie en dergelijke. De kosten voor deelname bedragen 10 Euro per persoon.

Reacties zijn gesloten.